onsdag 13 februari 2019

Klippan Lady open till helgen

Förra året ställde Norge med en stor trupp till Klippan Lady Open.
Team Norway Klippan Lady open 2018
Även i år kommer vi med ett stort gäng.

Detta är något vi alltid ser fram emot massor.
Tävlingen blir även i år en tuff turnering i både cadet och seniorkategorin med många världsstjärnor på plats att göra upp om medaljerna.

Normalt sett är detta en av våra första aktiviteter på året men i år har vi haft en hel del action redan under januari månad.

jag tänkte berätta lite om dessa.

Vi startade året med en samling för cadet och junior i Fredrikstad 4-6 januari.
vi hade ett stort gäng av Norges framtidsstjärnor på plats och vi var väldigt glada att vi även hade delar av seniorteamet på plats som guidade våra yngre framåt på träningarna genom att vara goda förebilder.
här kommer en liten film från den samlingen.Vi har oxå haft en samling till I Fredrikstad mellan den 21- 26 januari. Denna gången var det för våra juniorer och seniorer. De tränade en vecka tillsammans och vi hade även fin sparring från klubbmedlemmar i BK Atlas som är duktiga på fristil.
Under denna samlingen fick vi träna mycket brottning och även mycket fysträning där vi fick hjälp från Olympiatoppens fagavdelning för fysträning. Vi ger ett extra stort tack till Paul Solberg från OLT i Fredrikstad för det fina samarbetet. Under denna samling jobbade vi med ett fokus på att skapa sin egen gameplan.
jag vill oxå rikta ett stort tack till Bk Atlas för den fina servicen med mat och annat från Damegruppa. och ett stort tack till Georghe och Gudrun som tog över träningen efter halva samlingen då jag och Grace reste till Ryssland för Rankingtävlingen i Krasnoyarsk.
 här kommer en kort film med lite klipp från fysträningarna med Paul. På plats.


Grace Bullen tävlade på årets första rankingtävling i Krasnoyarsk i sibiriska Ryssland. 
Det slutade med att Grace tog en stark bronsmedalj efter mycket fin brottning och lärorika matcher. 
Det var viktiga rankingpoäng och erfarenheter att ta med vidare under säsongen. 
här kommer oxå en liten film från den turen. 

Vi har även haft två svenska tjejer på besök under denna perioden först var det Nova Bergman som deltog på samlingen 21-216 januari och sedan har Sofia Mattsson varit på plats och tränat tillsammans med Grace och de andra tjejerna i Fredrikstad förra veckan måndag till lördag. 
Det är ett samarbete som vi sätter stort pris på och det är väldigt kul att se att de båda teamen har kommit varandra närmare och tjejerna kan få utbyta bra erfarenheter med varandra. 

Hela teamet har alltså haft en bra start på året och det är nu säsongen drar igång på allvar. 
Lycka till allesammans som skall tävla i Klippan i helgen!
vi ses där/Lotta
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar